Historiek & visie
 
jijiji


Schaers Tandtechniek is voortdurend in beweging. Onze technologie en onze service leveren ook voor u dé toegevoegde waarde.
Lees meer >>
 


U bevindt zich hier: Home > Historiek & visie
 
Historiek
Schaers Tandtechniek werd 20 jaar geleden opgericht door Erik Schaers en zijn echtgenote Veerle Willems. Het toenmalige labo werd al snel te klein door het steeds maar toenemende klantenbestand. Er werd verbouwd, bijgebouwd en naar extra medewerkers gezocht. Het resultaat daarvan is een modern labo voorzien van de nieuwste technieken, een team van 7 ervaren techniekers en een ophalingsronde. Al deze elementen samen zorgen voor kwaliteitsvolle producten en een vlotte service.

Visie
Kwaliteit, innovatie en communicatie zijn de 3 pijlers die bij ons centraal staan. Onze medewerkers volgen regelmatig bijscholingen zodat ze de nieuwste technieken perfect beheersen. Zo kunnen we u een kwaliteitsproduct verzekeren. Bij Schaers Tandtechniek streven we ernaar de patiënt een tandprothese te bezorgen dat aan al zijn wensen voldoet. Een goede communicatie met zowel tandarts als patiënt dragen wij dan ook hoog in het vaandel.